Toink Toink!♥
Alhamdulilah. Hidup saya jadi ceria dengan kehadiran awak. Awak buat saya senyum balik. Terima kasih awak. ILY Mr.F :')
// eralorr7: hepy bezday Adib...^^

Tuesday, January 29, 2013

hepy bezday Adib...^^

Assalamualaikum semua and salam 1 Malaysia ye!...Semalam family era pergi ke Pizza Huts untuk celebrate birthday adek era yang bongsu sekali...Kitaorang celebrate birthday dia yang ke 7tahun...besar dah adek era sorang tu...hehe...Rasa macam kecik agi dia tu...Dia lah yang paling sporting and yang selalu buat family era happy dengan lawak dia...huhu...sori okey sebab takde hadiah nak kasi kat adek...May Allah Bless You!!!...^^

*hepy bezday boy!...*

*sedapnya makan...*

*posing sekali!...haha*

*nyum nyum nyum... *

*untitle...*

*kasi potong sama dia...haha*

*sedapnya abah makan spagetti*

*dah kenyang dah...*

*adik era no.2...*

*kitaorang dah habis makan dah...*

it's done!...sampai sini jew party kitaorang...lepas habis makan jew,kitaorang terus jew balik rumah sebab dah lewat dah and terus jew masuk tido sebab esok masing-masing berkerja and bersekolah so sampai sini jew larr party birthday tu...May Allah Bless You Adib!!!...okey larr stop sini dulu k...Assalamualaikum and tatataaa...^^...


4 comments :

❤Assalamualaikum... :D
❤Sila tinggalkan comment anda disini... :D
❤Comment yang baik2 jew tau!... :D
❤Thank you!... :D

 
| This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by eralorr7@era |