Toink Toink!♥
Alhamdulilah. Hidup saya jadi ceria dengan kehadiran awak. Awak buat saya senyum balik. Terima kasih awak. ILY Mr.F :')
// eralorr7: I got the green light!!! ... ^ ^

Tuesday, January 15, 2013

I got the green light!!! ... ^ ^

Assalamualaikum semua...hehe...sepatutnya entry nie dah lama era post tapi tak teringat langsung sebab letih sangat masa tu...korang semua tahu tak betapa gembiranya era hari tu sebab mama era bagi era baca buku novel bukan apa selama ni mama era marah sangat kalau era baca buku novel...ye larr mana tak marahnya baca masa ada exam besar(SPM) plak tu...sebab tu larr mama era marah baca novel masa tu...

memandangkan sekarang nie SPM pon dah habis and kena duduk kat rumah sebab kena jaga adik-adik...mama era pon bagilah era baca buku novel kot-kot era bosan ker sebab kena duduk kat rumah jew kan...bukan tu jew tau,siap pergi beli buku novel sama-sama tau...memang era bersyukur sangat sebab dapat mama yang memahami sesangat...


*ni lah novel yang era dengan mama era beli*

novel yang atas sekali tu era yang pilih and yang bawah tu mama era yang pilih kan untuk era...tak sangka plak mama era nie seorang yang pandai pilih novel yang romantik...wahhh!...tabik arr kat mama...era ingat lagi macam mana mama era cakap sebelum pergi ke kuantan untuk shopping...

mama:nanti sampai kat parkson,era belilah novel kat popular biar tak bosan sikit duduk kat rumah nanti...
era:yeke?...(dalam hati : yahoo!...boleh beli novel...yeay!!!...^^...happy sakan)


sampai jew kat parkson,era dengan mama era terus jew pergi kat popular untuk beli buku novel...mama era siap tolong era untuk cari buku novel and era ingatkan boleh beli satu jew buku novel...last-last,era boleh beli 2 buku sekaligus...haha...oleh disebabkan terlalu gembira sangat masa tu,sampaikan masa nak bayar pon era still smile sampai kat telinga sebab gembira...

selepas beli buku novel tu,mama era suruh era simpan elok-elok buku novel tu kat rak buku...dengar jew mama era cakap camtu era terus jew simpan elok-elok buku tu semua dengan perasaan gembira tak habis...haha...mana tak gembira kalau selama nie mama era asyik marah jew kalau dapat tahu era baca buku novel...tup-tup...mama era bagi era baca buku novel yang era suka...era berterima kasih sangat-sangat kat Allah sebab bagi era seorang mama yang penyayang and memahami diri era nie...Alhamdulilah!!!...^^

okey larr guys era dah penat larr menaip nie sampai pergelangan era sakit...sampai sini jew larr tataaaa....salam sume!!!...^^...

2 comments :

  1. salam era.. lepasan spm 2012 ea?? hehe.. me stpm..hehe..cant wait tunggu result keluar.wakaka. btw bestnya dpt beli novel..akak dah lama tak beli..hehe..xlayan sgt cinta2 tpi kalau yg psiko mcm ramlee awang murshid layan..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...yup!spm 2012...yeke?...akak STPM 2012 kew???...

      Delete

❤Assalamualaikum... :D
❤Sila tinggalkan comment anda disini... :D
❤Comment yang baik2 jew tau!... :D
❤Thank you!... :D

 
| This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by eralorr7@era |