Toink Toink!♥
Alhamdulilah. Hidup saya jadi ceria dengan kehadiran awak. Awak buat saya senyum balik. Terima kasih awak. ILY Mr.F :')
// eralorr7: jalan-jalan dengan kawan...bestnya!

Sunday, January 13, 2013

jalan-jalan dengan kawan...bestnya!

Assalamualaikum...tak jawab salam dosa tau baik jawab sekarang...hehe...lega rasa selepas keluar dengan kawan-kawan kelmarin...segala stress dah pon dilepaskan setelah sekian lama terperup jew kat dalam umah nie dah rasa macam dah berjanggut pon ade...ye larr mama dengan abah era tak bagi era kerja kat luar sebab era kan ANAK PEREMPUAN TUNGGAL so era kena duk kat umah jew larr jawabnya...

*makanan penuh dalam mulut*hihi

korang ade nampak gambar kat atas nie???...nie gambar masa era keluar jalan-jalan dengan kawan kat bandar untuk melepaskan stress katakan...yang pakai tudung berwarna hitam tu era and yang pakai tudung warna coklat tu ialah kawan era nama dia NUR NADHIRAH BINTI TALMIZI...cute x dia???...cute kan...hihi...

*tengah makan pon sempat lagi buat peace*

satu bandar kitaorang pergi jejalan tau dah macam buat maraton pon ade jugak...maklumlah kitaorang nie bosan terlajak itu sebab kitaorang buat macam tu...hihi...selepas rasa penat berjalan kitaorang pon apalagi masa untuk isi perut larr plak...korang tahu kat mana kitaorang isi perut kat mana?...kat mana lagi of course larr kat KFC...KFC tu dah ibarat tempat lepak kitaorang dah...

*selepas makan kat KFC*

habis jew era dengan kawan era makan kat KFC...kitaorang pergi kat kedai Ten Ten sebab kawan era sorang nie sibuk nak beli inner dengan seluar trek...tengah duk beli-beli kitaorang mulalah dengan perangai kekoyaan kitaorang...nasib baik takde cctv or tauke dia kat situ kalau tak habis larr...
lama sikit tu my lovely mom dah call era suruh era balik so era tak nak jadi anak yang derhaka era pon balik larr...so sampai situ jew larr era dengan kawan era pergi jalan-jalan...huhu...k larr tu jew yang era nak ceritakan kat korang...bye!...Assalamualaikum...^^




No comments :

Post a Comment

❤Assalamualaikum... :D
❤Sila tinggalkan comment anda disini... :D
❤Comment yang baik2 jew tau!... :D
❤Thank you!... :D

 
| This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by eralorr7@era |