Toink Toink!♥
Alhamdulilah. Hidup saya jadi ceria dengan kehadiran awak. Awak buat saya senyum balik. Terima kasih awak. ILY Mr.F :')
// eralorr7: kenyangnya... ^^

Monday, January 14, 2013

kenyangnya... ^^


Assalamualaikum...jawab jangan tak jawab...hehe...era takde apa nak buat hari nie jadi era pon buat larr sesuka hati era...guess what???...era buat NASI GORENG MERAH...nasi goreng ialah makanan favourite era sejak dari kecik lagi sampai larr sekarang nie...ade sekali tu 2-3 hari era makan nasi goreng jew and tak pernah rasa muak pon...


*sedapnya...nyum nyum*

tadaaa...ni larr nasi goreng yang era buat...nampak sedap tak?...sedap kan...hehe...ini kan anak ROHAZIZUDDIN BIN MOHD NOR of course larr nampak sedap...bukan setakat nampak sedap jew tau tapi rasa dia pon boleh tahan tau...

*siap ada timun lagi...*

oleh disebabkan era selalu makan nasi goreng disekolah,sampai semua kawan-kawan cop era sebagai SEMEK NASI GORENG...nak buat macam mana dah era suka makan nasi goreng...huhu...sampai mama dengan abah era pon pelik dengan era sebab era tak pernah jemu makan nasi goreng tapi diaorang malas larr nak fikir banyak-banyak...

*time to eat...*

setiap kali era pergi makan dengan family era,era akan order NASI GORENG and TEO 'O' AIS...tu semua wajib era pesan bila era sampai jew kat kedai makan...sampai 1 tahap tu era tak payah pesan pon sebab mama era dah order makanan favourite era...hehe...okey larr era nak pergi makan dulu ye...bye and Assalamualaikum...^^...


                                                                                 

No comments :

Post a Comment

❤Assalamualaikum... :D
❤Sila tinggalkan comment anda disini... :D
❤Comment yang baik2 jew tau!... :D
❤Thank you!... :D

 
| This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by eralorr7@era |