Toink Toink!♥
Alhamdulilah. Hidup saya jadi ceria dengan kehadiran awak. Awak buat saya senyum balik. Terima kasih awak. ILY Mr.F :')
// eralorr7: nak sangat!!!...

Friday, January 25, 2013

nak sangat!!!...

Assalamualaikum semua...jawab salam tu jangan plak jawab ye!haha...tetiba jew hari nie era nak post pasal bende yang era nak sangat-sangat selama nie tapi belum tentu lagi era boleh ke tak bende yang era nak tu...tapi era tetap akan usahakan macam mana sekali pon...so buat masa sekarang nie era just boleh berangan jew larr bende yang era nak tu...huhu...korang mesti ada jugakkan bende yang sangat korang nak tapi tak boleh sebab hal-hal yang tertentu right???...nie lahh bende yang era nak sangat-sangat tu...:

*canon EOS 1000D...*


*microsoft surface...*


*kasut supra biru...wow!*


*kia k5 black...!!!*


*samsung galaxy note...*


Amacam gempak tak bende yang era nak nie???hehehe...walaupon mahal beribu-ribu sekali pon tapi era tetap akan dapatkan bende yang era nak...InsyaAllah kalu kita berusaha untuk sesuatu,kita akan dapat!!!...so don't give up!!!...okey larr nak chow dulu...bye dan Assalamualaikum!!!...^^

4 comments :

  1. semoga dpat semua brg impian tu era :)

    ReplyDelete
  2. waahh..liza nk jugak... kita sama2 doa hope ada rezeki kita ekk..liza nk ada keta sendiri... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo...ok...kite sama-sama doakan supaya bende yang kite nak tu dapat...sama larr dgn era!...hehe^^...

      Delete

❤Assalamualaikum... :D
❤Sila tinggalkan comment anda disini... :D
❤Comment yang baik2 jew tau!... :D
❤Thank you!... :D

 
| This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by eralorr7@era |