Toink Toink!♥
Alhamdulilah. Hidup saya jadi ceria dengan kehadiran awak. Awak buat saya senyum balik. Terima kasih awak. ILY Mr.F :')
// eralorr7: Rindu nak pegi sekolah...huhu

Sunday, January 20, 2013

Rindu nak pegi sekolah...huhu

Assalamualaikum semua...tetiba jew hari nie era rasa rindu nak pegi sekolah era iaitu SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN SULTAN ISMAIL 1 selepas sekian lama meninggalkan sekolah yang tercinta...ye larr nak buat ape pegi sekolah kan kalau dah tamat...just tunggu result SPM jew larr lepas nie...

*padang sekolah era*

Banyak memori era kat sekolah tu tau...era sekolah kat situ sejak FORM 1 hingga FORM 5...sekolah nie ibarat rumah kedua era and kat situlah jugak era dapat jumpa ramai kawan era yang era anggap macam adik-beradik era sendiri...kat sekolah tu jugak larr terdapat banyak kenangan baik and kenangan pahit...hehe...sedih plak bila ingat balik semua tu...

*kekawan era*

*raya2012*

*form 4*


 *5 gendola@2012*

 *with lovely teacher*

*B.F.F*

Kalau era boleh putar balik masa kan best tapi tu semua mana boleh kan...haha...kita mesti pandang ke hadapan untuk meneruskan hidup right?...hope semua nie akan menjadi suatu kenangan yang paling indah dalam hidup era and semoga ia berkekalan sampai ke akhir hayat...amin
!!1...^^...


okey larr era nak stop sampai sini dulu...lepas nie era cerita pasal lain plak okey???...tataaa...Assalamualaikum sume!!!...^^...

No comments :

Post a Comment

❤Assalamualaikum... :D
❤Sila tinggalkan comment anda disini... :D
❤Comment yang baik2 jew tau!... :D
❤Thank you!... :D

 
| This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by eralorr7@era |