Toink Toink!♥
Alhamdulilah. Hidup saya jadi ceria dengan kehadiran awak. Awak buat saya senyum balik. Terima kasih awak. ILY Mr.F :')
// eralorr7: tag!

Sunday, January 13, 2013

tag!

 ANDA DITAG...lol...malas nak cakap banyak...jom kita mulakan...START!!!...

1// You must post these rules in your entry
2// Each person must post about themself in their jurnal
3// Answer the question that tagger has set for you in their 
post and create 11 new question for the people you have tagged to answer
4// You must choose 11 people to tag and link then to your post
5// Go to their page to tell them that you have tagged HIM/HER
6// No tag back
7// No stuff in the tagging section "You are tagged if you are reading this"

SOALAN DARI CIK ERIN

- Awak rase kalau awak hensem or cantek ke ?
cantek larr...coz i'm girl...

- Kalau ada orang cakap kat awak kalau awak hensem or lawa ape korang akan jawap ? -
smile and say terima kasih...

- Kalau boy or gurl nak mintak number korang ape korang akan cakap ? -
saya tak main number ekor okey!!!saya takut dosa...

- Ape ciri-ciri yang korang inginkan daripada PUJAAN HATI korang ? -
 beriman,setia,caring dan hormat orang tua...

- Kalau ade orang ajak korang Video chat dengan orang yang korang tak kenal ape korang buat ? -
offline jew...malas nak layan...

- Ape perasaan korang kalau orang yang korang tak kenal ajak couple ? -
geram...

- Dalam banyak'2 kawan , kawan yang mane satu yang suke Take Care pasal korang ? Bagi tahu siket nak kenal -
kyrah and dyrah lorr!!!...

- Contohnye kalau ayah korang tanye korang hadiah ape yang korang nak , korang nak mintak ape ? -
sumer gadjet yang terkini dan yang ada di pasaran sekarang...

- Dalam banyak'2 Artis , Artis mane yang paling korang minat sekali ? -
CHOI SIWONNNN...

- Contonye ada satu game ni die tanye macam'2 soalan untuk korang luahkan perasaan korang korang rase nak bagi tahu ke tak ? -
bagitau sikit jew...

- Korang rasa budak yang buat game ni comel or tak ? Meyh sini bagi tahu sikit-
comel sangat2...
 
it's done beb!!!...this is last game...

                                                                                           

 

No comments :

Post a Comment

❤Assalamualaikum... :D
❤Sila tinggalkan comment anda disini... :D
❤Comment yang baik2 jew tau!... :D
❤Thank you!... :D

 
| This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by eralorr7@era |