Toink Toink!♥
Alhamdulilah. Hidup saya jadi ceria dengan kehadiran awak. Awak buat saya senyum balik. Terima kasih awak. ILY Mr.F :')
// eralorr7: Trip to Langkawi...

Wednesday, January 23, 2013

Trip to Langkawi...

Assalamualaikum blogger-blogger semua...korang semua sihat tak?era sihat jew...sepatutnya entry nie dah lama era post tapi tak ada masa nak berblog...memandangkan era dah free sekarang nie era akan postkan pasal nie...hehe...korang ada baca title kat atas tu???...title kat atas tu memang ada banyak memory yang era takkan lupa dan era akan ingat sampai bila-bila...

Sebenarnya trip nie,bukan family era sorang jew tapi ada banyak gak arr family yang pegi trip nie sebab dapat sponsor dari pejabat mama era(kastam diraja malaysia) and kiranya ni macam family day arr...masa era pegi nie exam SPM era belom habis lagi tapi masa tu ada cuti lama sikit so era boleh enjoy larr sekejap untuk nak lepaskan tension SPM...era pegi selama 4 hari 3 malam ke langkawi and tempat tu larr era sangat-sangat nak pegi yang sebelum nie era cuma dengar cerita dari kawan jew pasal langkawi nie...

Era bertolak pada hari khamis dalam pukul 7pm dan betol2 sampai dalam pukul 9am hari jumaat...memang lama giler nak sampai ker langkawi tu sampai tak boleh kira berapa kali berhenti kat R&R...bila dah sampai kat sana tu,of course larr kena cari van kan untuk bawak pegi jalan-jalan kat langkawi tu...last-last,sampai jugak larr kat rumah tumpangan kastam yang pihak kastam sediakan untuk family day kitaorang...terima kasih ye kastam bahagian langkawi...hihi...lepas jew kitaorang kemas2 barang,kitaorang apalagi kan...enjoy larr...ni gambar-gambar era masa kat langkawi:

*tak ingat nama apa tempat nie tapi dekat dengan skycab*


*muka orang tak sabar nak naik skycab...haha*

*ramai gak yang nak naik skycab nie...(omputih pon ade tau)*
                                       
*muka mama yang ketakutan...(sweet couple)*

*my family and me???i'm camerawoman larr*

*<muka baru sudah menanggis sebab takut tinggi>* 

*cantik tak?...cantikkan*

*mak aih!!!...tingginya...otw turun dari puncak*

*baru era sedar yang era baru naik kat sana tadi *

*cantik meh...indahnya ciptaan Allah*

*kat aquaria plak...hihi*

*posing sekali!!!...hahaha*

*muka letih sebab banyak sangat berjalan dalam aquaria*

*terpaksa senyum...*

*family picture...nice!* 

*dengar ceramah pihak kastam langkawi...dah nak balik daaa*

*family day picture for last day!...lepas daripada nie kitaorang terus balik*


 Ada banyak lagi gambar tapi malas nak upload...sampai jew kat umah terus pengsan atas katil sebab letih yang amat...walaupon letih tapi menyeronokkan right???...hope dapat pegi sana lagi sebab banyak lagi tempat yang belom pegi...huhu...k arr tu jew... bye and salam!...^^...

No comments :

Post a Comment

❤Assalamualaikum... :D
❤Sila tinggalkan comment anda disini... :D
❤Comment yang baik2 jew tau!... :D
❤Thank you!... :D

 
| This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by eralorr7@era |