Toink Toink!♥
Alhamdulilah. Hidup saya jadi ceria dengan kehadiran awak. Awak buat saya senyum balik. Terima kasih awak. ILY Mr.F :')
// eralorr7: yeay!!!...^^

Monday, January 28, 2013

yeay!!!...^^

Assalamualaikum semua and salam 1 Malaysia...hari ni era rasa gembira sangat-sangat sebab akhirnya era dapat jugak belajar kereta untuk dapatkan lesen kereta...wohoo!!!...tak lama lagi era akan vroom vroom kat atas jalan raya...haha...Mula-mula tu era tak respect pon nak daftar kat tempat belajar kereta tu hari ni...tetiba jew mama dengan abah era suruh bersiap cepat-cepat and masa tu era tengah sedap-sedap tengok tv cerita korea drama kat ONE HD...


Era ingatkan nak amik lesen dengan kawan-kawan tapi diaorang sibuk dengan kerja masing-masing so era kena amik sorang jew larr...masa era tengah isi nama untuk daftar belajar kereta kan,era tengok kat senarai pelajar-pelajar yang sama kelas dengan era tu tak sampai 10 orang pelajar pon and yang paling teruk sekali ialah pelajar dalam kelas tu semua lelaki!...dalam kelas tu,era sorang jew pompuan...huhu...dah larr era nie pemalu tapi takpe memandangkan era dah pengalaman so era akan cuba untuk mengatasinya...hehe...

Era punya kelas start pada hari sabtu nie pukul 8 pagi sampailah pukul 4 petang...fuhh! lama gila dia punya sesi ceramah sampai berjam-jam...era nie dah larr jenis malas nak dengar ceramah-ceramah nie and kalu dengar pon tak sampai 15 minit era akan rasa mengantuk and nie pula berjam-jam...tak silap hari bulan boleh gila era dengar lama sangat ceramah tu...huhu...

Selepas 3 hari masa sesi ceramah tu plak,dia akan ada kelas UJIAN UNDANG-UNDANG BERKOMPUTER...masa nie kena study hard sikit kot sebab ade ujian kan...so nampaknya era kena study balik larr selepas sekian lama tak sentuh buku sejak habis sekolah tingkatan 5 nie...huhu...hope tak gagal larr kan kalu tak kena ulang balik sampailah lulus...*adoiii*


Lepas tu,baru larr start kelas-kelas lain macam KHUSUS TEORI DAN AMALI and macam-macam lagi larr...habis jew semua tu baru larr era akan dapat lesen kereta!!!...tak sabarnya tapi kena ingat sebelum tu kita kena lulus semua ujian yang dia bagi kalu tak lulus tak boleh lesen kereta yang kita nak tu...era berharap sangat supaya ujian yang dia bagi nanti tu tak susah sangat and dapat lulus semua ujian yang dia bagi tu...amin!!!...^^

okey larr sampai sini jew entry era...tangan era dah lenguh nak menaip lagi...so Assalamualaikum and bye-bye!...^^...*debor*...



8 comments :

  1. good luck! good luck! good luck! eralorr7

    ReplyDelete
    Replies
    1. ty!...hope dpt blajar sme ngan awk!...amin!

      Delete
  2. good luck... selamat belajar memandu....
    out topic: tengah layan drama korea apa sekarang ni?
    http://www.zahidahwahid.com/2011/11/list-of-drama-and-movie/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ty ms.antz!!!... :)
      king of the drama...

      Delete
  3. Replies
    1. ty nanakimie... :)
      ok my dear!!!...hehe

      Delete

❤Assalamualaikum... :D
❤Sila tinggalkan comment anda disini... :D
❤Comment yang baik2 jew tau!... :D
❤Thank you!... :D

 
| This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by eralorr7@era |