Toink Toink!♥
Alhamdulilah. Hidup saya jadi ceria dengan kehadiran awak. Awak buat saya senyum balik. Terima kasih awak. ILY Mr.F :')
// eralorr7: Tutorial : Note below post

Tuesday, February 26, 2013

Tutorial : Note below post



Assalamualaikum and salam 1 Malaysia...hari ni era rasa rajin plok nak buat tutorial yang era rasa tutorial nie ramai kot yang dah tahu tapi peduli apa era sebab era tetap nak buat jugak tutorial nie...jom usha kat bawah nie... :D


nie larr note below post... :D


1) Template > Edit HTML > Proceed > Tick Expand Widget Templates...
2) Tekan CTRL+F and cari this code :

<data:post.body/>

3.dah jumpa?...bagus!...and then copy code nie pastu paste kat BAWAH code yang korang cari tadi...

<hr/><center><b>Terima Kasih kerana sudi membaca</b></center><hr/>

4.preview dulu lepas tu kalu menjadi baru boleh save...good luck!^^...

BIRU : letak larr ayat korang sendiri okey!...chaiyok!^^...

No comments :

Post a Comment

❤Assalamualaikum... :D
❤Sila tinggalkan comment anda disini... :D
❤Comment yang baik2 jew tau!... :D
❤Thank you!... :D

 
| This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by eralorr7@era |