Toink Toink!♥
Alhamdulilah. Hidup saya jadi ceria dengan kehadiran awak. Awak buat saya senyum balik. Terima kasih awak. ILY Mr.F :')
// eralorr7: Segmen Jom Pilih Hadiah!...

Saturday, March 16, 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah!...

Assalamualaikum and salam 1 Malaysia...fuhhh!...Dah lama tak join segmen... Tetiba hari nie rasa macam nak join jew...Tak pernah menang dalam segmen that why lah malas nak join...Hehe...Hope kali ni menang besar larr :D...Jom larr join sekali,klik banner kat bawah jew...okey! :D...


Hadiah yang era nak: Tudung Bawal & Novel!
- tarikh tamat : 30/3/2013/ -


5 comments :

  1. Assalamualaikum,,dtg dari segmen yg sma.. gud luck ^_^
    http://schaleya95.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    salam perkenalan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam...thnk you! :D
      salam perkenalan jugak!

      Delete
  2. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen sama....
    jom join nie pulak..

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete

❤Assalamualaikum... :D
❤Sila tinggalkan comment anda disini... :D
❤Comment yang baik2 jew tau!... :D
❤Thank you!... :D

 
| This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by eralorr7@era |