Toink Toink!♥
Alhamdulilah. Hidup saya jadi ceria dengan kehadiran awak. Awak buat saya senyum balik. Terima kasih awak. ILY Mr.F :')
// eralorr7: SPM 2012 !

Monday, March 18, 2013

SPM 2012 !

Assalamualaikum and salam 1 Malaysia...hari ni era rasa cuak giler sebab pagi tadi era mimpi pasal result SPM der!!!...Dalam mimpi tu,era tengok result SPM era tu just dapat 4B pastu yang lain era tak ingat sebab kabur sangat masa tu...lepas era mimpi pasal result SPM era tu,era terus tersedar dari mimpi buruk tu...era mintak sangat-sangat yang result SPM era bukan dapat macam tu and kalu boleh era nak dapat result yang gempak for my beloved family...

Lepas tersedar dari mimpi era terus cakap kat mama era pasal mimpi era tu and then mama tanya dapat berapa dalam mimpi tu...era pon cakap larr yang era just dapat 4B and bla bla bla...mama era terus gelak...amboi!suka ker era dapat result macam tu?...mama oh mama...tapi bila fikir kan balik pasal result SPM nie...era pon fikir macam era nanti biler nak amik result SPM samada era akan HAPPY,SAD OR NOTHING FEELING?...haha...pastu macam mana pulak dengan mama and abah era nanti?...GEMBIRA OR KECEWA?...

Macam-macam bende yang ada kat kepala era sekarang nie dan lagi banyak bende nak fikir bila tarikh pengumuman keputusan SPM dah semakin dekat sangat iaitu pada 21/3/2013!!!...cuak tak?...kalu tak cuak,sila cuak sekarang!...arghhh...macam mana larr dengan result SPM era nanti?...o.k ker k.o?...lepas tu,biler dah dapat result nanti ade ker tawaran untuk ke universiti?...tenang era tenang!...

Tapi kan biler cakap pasal SPM nie,era tengok mama and abah era macam tak ada apa-apa pon...ye larr macam sesetengah parents akan takut jugak biler cakap pasal SPM nie tapi my parents?...maybe mama and abah era dah dapat agak kot yang era dapat berapa nanti dalam result SPM...haha...

Kalau boleh era tak nak kecewa kan mama and abah era buat second time and kalau boleh era nak sangat mama and abah era bangga dengan result era...mesti korang tanya mana first time?...ada larr!...shus!!!...it's secret okey!...dan rasa lebih tertekan biler era nie anak sulung dan mesti larr tertekan kan sebab banyak orang menaruh harapan pada era...nak buat macam mana kan kena terima jew larr jawabnya...hehe...

Okey larr...tangan era dah penat sangat menaip nie...tataaa!chaiyok for me and my friend!...okey!...


Ya Allah,Kau berikanlah aku keputusan SPM yang cemerlang supaya aku dapat mengembirakan kedua-dua ibubapa ku...amin!

No comments :

Post a Comment

❤Assalamualaikum... :D
❤Sila tinggalkan comment anda disini... :D
❤Comment yang baik2 jew tau!... :D
❤Thank you!... :D

 
| This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by eralorr7@era |