Toink Toink!♥
Alhamdulilah. Hidup saya jadi ceria dengan kehadiran awak. Awak buat saya senyum balik. Terima kasih awak. ILY Mr.F :')
// eralorr7: Tutorial : Cara download photoshop cs5

Monday, March 4, 2013

Tutorial : Cara download photoshop cs5


Assalamualaikum and salam 1 Malaysia...hari nie era nak ajar macam mana nak download adobe photoshop cs5...mungkin dah ramai yang tahu cara-cara download adobe photoshop cs5 nie tapi mungkin ada jugak yang tak tahu langsung cara mendownload photoshop cs5 betul tak?...hehe...tutorial nie khusus for bella...okey larr malas nak cakap banyak-banyak dan jom kita usha tutorial kat bawah nie...jom jom jom!^^... :D...#Bismillahirrahmanirrahim...

1.Mula-mula tekan sini untuk download adobe photoshop cs5...

2.Lepas siap download adobe photoshop cs5...korang ikut jew gambar yang era tunjukkan kat bawah nie okey!...^^



3.tekan computer untuk buka adobe photoshop cs5...


4.lepas tu,tekan download pulak...


5.tekan benda alah tu pulak sekali macam yang era punya nie and click tetikus  korang tu sebelah kanan sekali untuk extract files...lepas tu,tekan jew larr extract files...okey!


6.pastu dia akan kuar macam nie and korang click larr mana folder untuk simpan cs5 tu...then.just click ok jew!


7.tunggu jew larr sampai dia habis download...


8.abis download jew,dia secara automatik akan keluar macam nie kat folder korang tu...pastu,click 2kali macam yang era tunjukkan tu okey!


9.lepas click,akan keluar macam nie and korang just perlu scroll ke bawah sampai jumpa lambang photoshop macam gambar kat atas nie...click 2kali!


10.pastu,dia akan keluar macam nie...tunggu jew larr dia loading sampai jadi macam kat bawah nie... 


11.tadaaaa....dah siap!...sekarang korang boleh larr guna adobe photoshop cs5...sekian,terima kasih!...^^

#please comment kalu tak paham ye!chaiyok!!!...^^

credit : Wanhazel

No comments :

Post a Comment

❤Assalamualaikum... :D
❤Sila tinggalkan comment anda disini... :D
❤Comment yang baik2 jew tau!... :D
❤Thank you!... :D

 
| This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by eralorr7@era |