Toink Toink!♥
Alhamdulilah. Hidup saya jadi ceria dengan kehadiran awak. Awak buat saya senyum balik. Terima kasih awak. ILY Mr.F :')
// eralorr7

Saturday, April 27, 2013

IRON MAN 3!!!...

Assalamualaikum and morning world!...hari ni just memulakan hari seperti biasa and bla bla bla...Straight to point okay! hehe...Oit! korang semua tahu tak yang cerita IRON MAN 3 dah mula ditayangkan tau and era memang minat gila dengan cerita nie especially dia punya hero! perghh! smart derrr...just joking! hehe :D Disebabkan era punya favorite Hero iaitu IRON MAN 3 dah keluar so era pon cepat-cepat larr beli tiket wayang kat Mesra Mall,Kerteh...tapi sayang betul larr sebab sepatutnya first tayangan cerita dia era dah boleh tengok tetapi tiket pulak dah SOLD OUT! memang menanggis tak berlagu larr jawabya*menanggis dalam hati jew okay!* but era tak putus asa...era beli jugak tiket dia tapi untuk esokkan hari larr...biar larr janji dapat tengok cerita IRON MAN 3!!!...

Finally,era dapat jugak tengok IRON MAN 3...tapi seriously era tak puas tengok cerita dia and rasa nak tengok pulak ase...hehe :D InsyaAllah era akan tengok pulak cerita nie...okay! sampai sini jew...Assalamualaikum!!!...


#note : Suka tengok costume dia...smart2 jew :D hehe


 
| This blog fully designed by THIS GIRL| Don't you dare want to copy it! | Alright reserved by eralorr7@era |